Despre noi

ADTrailers are o prezență solidă pe piața remorcilor auto și a pieselor aferente de peste 30 de ani. Pe parcursul celor 30 de ani de experiență, am descoperit că fiecare mulțumire, fiecare zâmbet pe chipul unui client satisfăcut, ne motivează să mergem mai departe și să fim cei mai buni în ceea ce facem. 

Ce ne face speciali? E simplu – pasiunea pentru vehicule și dorința de a oferi clienților noștri produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Ceea ce a început ca o mică afacere a crescut într-o companie de referință în domeniu, fiind recunoscuți în comunitatea noastră drept cei mai de încredere parteneri pentru remorcile auto.

La ADTrailers, nu vă vindem doar remorci – vă oferim o experiență completă. Echipa noastră bine pregătită vă va ghida cu profesionalism în găsirea celei mai potrivite remorci pentru nevoile dumneavoastră. Fie că sunteți un aventurier pasionat, un profesionist în transporturi sau un pasionat de activități în aer liber, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți remorca perfectă.

Serviciile noastre de reparații și mentenanță sunt la fel de importante precum produsele pe care le vindem. Cu o echipă de mecanici pricepuți și echipamente de ultimă generație, vă garantăm că remorca dumneavoastră va fi în mâini sigure. Fie că aveți nevoie de o reparație minoră sau de întreținerea regulată a remorcii dumneavoastră, suntem aici să ne asigurăm că totul funcționează perfect și în siguranță.

Pentru noi, sunteți mai mult decât clienți, sunteți membri ai familiei noastre extinse, iar satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră numărul unu. Ne dorim să vă oferim o experiență unică și să vă depășim așteptările de fiecare dată când intrați în contact cu noi. Fie că sunteți în căutarea remorcii perfecte sau a pieselor de calitate, suntem aici pentru dumneavoastră.